Monthly Archives: February 2014

Er opuit in eigen land

In Nederland is ook veel te doen, maar soms weet je het even niet meer. De sites Holland.com, Lekkerweg.nl en Leukedingendoen.nl kunnen je op weg helpen.

Posted in Vrije tijd | Leave a comment

Gratis onderwijs

Niet de eerste en ook niet de laatste, maar bij het Engelstalige instituut Khanacademy kan je gratis online lessen volgen op een groot aantal gebieden.

Posted in Wetenschap | Leave a comment

Eigen huis en inrichting ontwerpen

Met het gratis programma 3D-interieurdesigner kan je gemakkelijk ontwerpen maken om je huis opnieuw in te richten of te verbouwen.

Posted in Huis en Wonen | Leave a comment

Streaming video download tool

Met de commandline tool CCLIVE kan je streaming video downloaden van onder andere YouTube, Vimeo en DailyMotion en andere video portals.

Posted in ICT | Leave a comment

Snelle behandeling schimmelnagel

Er is tegenwoordig een snelle behandeling van schimmelnagel met laserlicht mogelijk. In het Slingeland ziekenhuis, een tot drie nagels voor €280 In het dermatoligisch Centrum Wetering in Amsterdam €30 per nagel

Posted in Wetenschap | Leave a comment

Overzicht ziektekosten die aftrekbaar zijn van je inkomsten belasting

Op de website van de belastingdienst vind je een tabel met daarin een overzicht van alle ziektekosten. Hierbij is aangegeven of de kosten aftrekbaar zijn of niet.

Posted in Financieel | Leave a comment

CEPIS e-Competence Benchmark

The CEPIS e-Competence Benchmark is a free, online interactive tool that enables current and future ICT professionals to identify the competences they need for various ICT roles and career paths. It is powered by the European e-Competence Framework and supports … Continue reading

Posted in ICT | Leave a comment